Kontakt til os

Wellness & Business v/ Jeanette og Finn Bille Kjeldsen 

 

Jeanette -100Jeanette Bille Kjeldsen:
Jeg har haft selvstændig virksomhed i det meste af mit voksenliv og har uddannelser indenfor sundhedsområdet, både fra det etablerede sundhedssystem og også indenfor den alternative behandlerverden. Jeg har gennem min mangeårige erfaring som underviser i sundhedsfremmende fag lært at værdsætte og bruge det bedste fra de to verdener, og jeg har som konsulent kunnet bruge mine kompetencer både til at hjælpe mennesker med at få et sundt liv, men også til at uddanne andre konsulenter til selv at blive dygtige konsulenter. 

 

 

 

Finn Profill 100Finn Bille Kjeldsen:
Jeg er oprindelig uddannet fra Københavns Universitet og har gennem mange år undervist i gymnasieskolen, og sideløbende har jeg i en lang årrække været ansat på en Kostskole nær København. For 14 år siden startede jeg som selvstændig med import af akupunkturprodukter til behandlere, studerende m.fl. og endelig i 2003 etablerede jeg sammen med Jeanette "Team Wellness & Business" . Jeg har således med stor succes gennem de sidste 12 år etableret og udviklet en stor netværks-forretning og bruger bl.a. min undervisningserfaring til at videreformidle dette enestående koncept til andre interesserede.

 

 

 

Vor vision er at inspirere og forbedre livet for alle, som ønsker sig en helt ny livsstil.

 

Jeanette og Finn 2014 400

 

Er det noget for dig og vil du vide mere, så kontakt os til en gensidig uforpligtende samtale.

Jeanette og Finn Bille Kjeldsen

Privatadresse: Stationsvej 21, 3480 Fredensborg

Jeanette telefon: +45 21601106

Finn telefon +45 50563818

Mail: wellness@billekjeldsen.dk