Videoer om forretningsopbygning m.m.

Oddmund Berger og Jack Canfield om deres erfaringer med Netværksmarkedsføring:

I sommeren 2013 har Oddmund Berger, vores mentor, studeret og arbejdet med Jack Canfield. Du kender måske bedst Jack Canfield som en af de  mest kendte deltagere i den berømte DVD/ bog "The Secret"  eller på dansk "Hemmligheden". Han er også kendt for at have startet serien af bøger, der hedder "Chicken Soup for the Soul", som er blevet solgt i mere end 150 millioner kopier, inden han solgte dette brand for nogle få år siden. I dag har han sit egen uddannelses-virksomhed, som er dedikeret til at hjælpe mennesker med at nå det maksimale menneskelige potentiale.

I juni 2013 interviewede Jack Oddmund, og resultatet blev et time langt optaget interview, som vil blive udgivet her i efteråret i  kombination med  DVD/CD'er i Jacks serie, som kaldes "Success Profiles". Fra nedenstående link har du nu mulighed for at se 8:30 minutter fra dette interview, hvor Jack spørger Oddmund, hvorfor han valgte netværksmarkedsføring som karriere.

Oddmund kommer fra en baggrund som tidligere Executive Vice President, Director of international Sales, i et stort rejseselskab. Før dette havde han forskellige stillinger indenfor salg og management consulting i IBM. Han har arbejdet med direktesalg igennem de sidste 16 år 

Nyd videoen- klik her. 

Jack Canfild og Oddmund